Bademli Tavuk - Malzemeler - İçindekiler
yarım su bardağı badem (dövülmüş)
yarım su bardağı mısır gevreği (dövülmüş)
400 gr tavuk göğüs eti
1 çorba kaşığı maydanoz (kurutulmuş)
2 diş sarımsak
3 çorba kaşığı süt
tuz
Bademli Tavuk - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Tavuk göğüslerini parmak kalınlığında dilimleyin. Bir kapta badem, mısır gevreği, tuz ve dövülmüş sarımsağı karıştırın. Tavukları süte sonra da hazırladığımız karşımde yuvarlayın. yağlanmış fırın tepsisine koyup önceden ısıtılmış fırında pişirin
17 Ekim 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder