17 Ekim 2008 Cuma

Et Yemekleri


Acem Kebabı
Adana Kebabı
Akçabat Köfte
Alluciye
Antalya Usulü Güveç
Avcı Kebabı
Bahçıvan Kebabı
Baharatlı Dürüm
Başemallı Kuşbaşı
Bıldırcın Kebabı
Ciger Pane
Çanak Kebabı
Çeltik Kebabı
Çiğ Köfte
Çömlekte Et
Dalyan Köfte
Ekşili Köfte
Elbasan Tava
Et Kavurma
Et Kavurma2
Etli Bezelye
Etli Biber Dolması
Etli Kuru Fasülye
Etli Lahana Dolması
Etli Nohut
Etli Patlıcan Dolması
Etli Pazı Dolması
Etli Rulo
Etli Yaprak Dolması
Ev Kebabı
Fındıklı Biftek
Fırında Bud
Fırında Endülüs Büfteği
Fırında Patlıcanlı Et
Fırında Patlıcanlı Pirzola
Güveç Kebabı (Ege Usulü)
Halka Kroket
Hasan Paşa Köftesi
Islama Köfte
Islama Köfte2
İçli Köfte
İncik Kebabı
İnegöl Köfte
İslim Kebabı
İzmir Köfte
Kadın Budu Köfte
Kadın Budu Köfte2
Kaşarlı Biftek
Kaşarlı Top Köfte
Kayseri Köftesi
Keledoş
Kıymalı Çoban Payı
Kıymalı Yeşil Mercimek
Kolay İskender
Koyun Budu Rosto
Kuru Köfte
Kuşbaşı Kuzu Güveci
Kuzu Güveç
Kuzu Kapama
Kuzu Sahan Pirzola
Kuzu Şaşlık
Misket Köfte
Parmak Kebabı
Patatesli Biftek
Patatesli Yahni
Patlıcan Kebabı
Patlıcan Şaşlık
Patlıcanlı Kürdan Kebabı
Peynirli Biberli Et Rulo
Rosto Köfte
Salçalı Köfte
Safranbolu Kebabı
Sahanda Kuzu Pirzola
Saray Güveci
Soğan Yahnisi
Sulu Köfte
Şiş Kebabı
Şiş Köfte
Tantuni
Tas Kebabı
Taze Soğan Yahnisi
Tekirdağ Köftesi
Tike Kebabı
Yoğurt Soslu Bonfile
Yoğurtlu Et

1 yorum: