17 Ekim 2009 Cumartesi

Peynirli ve Biberli Et Rulo

Peynirli Ve Biberli Et Rulo - Malzemeler - İçindekiler

4 adet biftek
1 demet taze soğanı
1 adet kırmızı biber
4 su bardağı et suyu
200 gr. krem peynir
100 gr. krema
3 yemek kaşığı sıvıyağ
20 gr. nişasta
KarabiberTuz

Peynirli Ve Biberli Et Rulo - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Soğanları küçük küçük biberi küp küp doğrayıp peynir ve karabiberle karıştırın. Etlere tuz ve karabiber serperek peynirli karışımdan sürün. Kenarlarından içine doğru katlayarak sıkıca sarın, kat yerlerini kürdanla tutturun. Sıvı yağı kızdırarak etleri iki tarafınıda kızartın. Sebze suyunu ilave ederek kapağı kapalı olarak orta ateşte 1,5 saate yakın pişirin. Pişen ruloları bir kenara alarak aynı tencereye kremayı ekleyip bir taşım kaynatın.Soğuk suda eritilmiş nişasta ile kıvam aldırın. Tuz ve karabiberini ekleyin. Ruloları hazırladığınız sosla servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder