17 Ekim 2009 Cumartesi

Bahçıvan Kebabı


Bahçıvan Kebabı - Malzemeler - İçindekiler

1 kg kuşbaşı et
6 çorba kaşığı margarin
2 adet havuç (dilimlenmiş)
4 adet domates (küçük doğranmış)
yarım kg arpacık soğan
1 su bardağı bezelye
1 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
kırmızı bibertuz

Bahçıvan Kebabı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Margarinde etleri kavurun. Havuçları dilimleyip ilave edip tencereyi kapatın. Ağır atete 1 saat kadar pişirin. Domatesleri, soğanları, bezelyeleri, tuz ve kırmızı biberi katın. Yarım saat daha pişirin. Biraz sıca su ilave edin. Etler pişince dereotu serpip servis yapın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder