17 Ekim 2009 Cumartesi
Etli Kuru Fasülye
Etli Kuru Fasulye - Malzemeler - İçindekiler
250 gr. kuşbaşı et
500 gr. kuru fasulye
2 adet domates
1 çorba kaşığı salça
2 adet soğan
3 adet sivri biber
1 çorba kaşığı margarin
karabibertuz
Etli Kuru Fasulye - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Fasulyeleri geceden tuzlu suda ıslatın. Ertesi gün haşlayın. Etleri tencereye koyun, suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Sonra yağını ilave edin ve küçük doğranmış soğanları ilave edin. küçük doğranmış domatesleri ve biberleri ilave edin. Domatesler ezildikten sonra salçasını koyun. Kavurmaya devam edin. Son olarak fasulyeleri, tuzu ve karabiberini de ilave edin. Kıvam alıncaya kadar pişirin..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder