17 Ekim 2009 Cumartesi

Başemalli Kuşbaşı


750 gr kuşbaşı eti
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet patates
3 adet havuç
2 fincan rende kaşar peyniri
1 çorba kaığı margarintuz
2 su bardağı beşamel sosu

Beşamelli Kuşbaşı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Patates ve havuçları minik küpler halinde doğrayıp sıvı yağda çevirin. Sonra tuzunu ve etini ilave edip çevire çevire kızartın. Et pişene kadar su ilave edebilrsiniz. Etler pişince fırın tepsisini margarinle yağlayın. Etleri tepsiye alıp üzerine beşamel sosu dökün. Rende kaşarı serpip yarım saat kadar fırında pişirin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder