17 Ekim 2009 Cumartesi

Ev Kebabı

Ev Kebabı - Malzemeler - İçindekiler

400 gram yağsız kuzu eti
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı
1 su bardağı süzme yoğurt
KarabiberKırmızı biber Tuz

Ev Kebabı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Döner gibi ince ince kestirdiğiniz eti teflon tavaya alıp hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin. Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurup servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış etleri dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder