17 Ekim 2009 Cumartesi

Tas Kebabı

Tas Kebabı - Malzemeler - İçindekiler

500 gr kuşbaşı koyun eti
3 çorba kaşığı margarin
3 adet soğan
2 adet domates veya yarım fincan domates salçası
2.5 bardak su
Tuz


Tas Kebabı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Margarini tencerede kızdırın. Kuşbaşı etleri her tarafı nar gibi kızaracak şekilde kızartın. Etleri delikli kepçeyle bir tabağa alın. Aynı yağa çok küçük doğranmışbsoğanları atın. Saranana kadar kavurun. Sonra domatesleri, tuzu, etleri ve 2.5 bardak suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar 1.5 saat kadar pişirin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder