Taze Soğan Yahnisi - Malzemeler - İçindekiler
1 kg kuşbaşı et
1 kg taze soğan
100 gr margarin
1 çorba kaşığı salça
NaneTuz
Terbiyesi için;
2 adet yumurta (sarısı)
Yarım su bardağı yoğurt
Taze Soğan Yahnisi - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Eti tencereye koyun ve suyunu çekene kadar pişirip pembeleşene kadar kavurun. Margarini ve küçük doğranmış taze soğanları ilave edip 5 dk kavurun. Salça ve naneyi ekleyip 2-3 dk daha kavurmaya devam edin. Son olarak 3 su bardağı su ve tuzunu ekleyip kısık ateşte pişirmeye devam edin. Yemeği ocaktan indirip biraz soğuttuktan sonra yumurta sarısı ve yoğurdu çırpıp yavaş yavaş yemeğe dökün..
17 Ekim 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder