17 Ekim 2009 Cumartesi
Çeltik Kebabı
Çeltik Kebabı - Malzemeler - İçindekiler
1 kg kuzu ciğer
500 gr kuyruk yağı
3 adet domates
40 adet sivri biber
Tuz
Pul - karabiber
Kekik
Zeytinyağı
Çeltik Kebabı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Cigerlerimizi kuşbaşı şeklinde doğruyoruz.Kuyruk yağlarını da ciğerin biraz küçüğü şeklinde doğradıktan sonra tuz, pul-karabiber, kekik ve zeytin yağını marina ediniz. Domates ve sivri biberlerimizi parmak şeklinde doğrayıp şiş aparatımıza bir ciğer bir domates ve bir kuyruk yağı şeklinde dolduruyoruz ve ızgarada pişirerek servis yapılır..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder