17 Ekim 2009 Cumartesi

Mantarlı Tavuk Sote

Mantarlı Tavuk Sote - Malzemeler - İçindekiler

1 adet kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü
200 gr mantar
Kaşar Peyniri
1 çorba kaşığı tereyağı
KarabiberTuz


Mantarlı Tavuk Sote - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Tencereye doğranmış tavukları koyun. Tavuklar kendi suyu ile pişerken diğer tarafta mantarları yıkayıp kuşbaşı doğrayın. Tavukların üzerine ekleyin. Tavuklar ve mantarlar suyunu bırakıp tekrar çekinceye kadar pişirin. Tuz, karabiber ve kekik ekleyin. Hepsini ateşe dayanıklı bir cam kaba alın. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biraz da kendi suyundan ilave edip 180 derece ısıtılmış fırında, kaşar peynir nar gibi olana kadar kızartın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder