17 Ekim 2009 Cumartesi

Sebzeli Tavuk

Sebzeli Tavuk - Malzemeler - İçindekiler

5 Adet yumurta
2 adet havuç
3 Çorba kaşığı krema
3 Çorba kaşığı galeta unu
Tuz, karabiber


Sebzeli Tavuk - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Tavuğun şeklini bozmadan kemiklerini ayıklayın ve açın. Bir kabın içinde yumurtaları çırpın. İçine küp doğranmış sebzeleri, kremayı ve galeta ununu ekleyerek iyice karıştırın. Hazırladığınız bu harcı tavuğun içine doldurup, açılmaması için iple bağlayın. Üzerine yumurta sürüp fırında pişirin. Dilim dilim keserek servis yapabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder