Bandırma - Malzemeler - İçindekiler
1 Adet Tavuk
4 Adet Yufka
150 gr margarin
100 gr Ceviz
Karabiber
Tuz
Bandırma - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Tavuğu suda tuz ve karabiber ile haşlayın. Soğuması için tavuk sudan çıkarın. Bu arada yufkaları 20 cm şeritler halinde kesilerek yağsız teflon tavada ısıtın ve rulo halinde sararak tavuk suyunda 30 dk pişirin. Daha sonra eritilmiş margarine her iki tarafı bandırıp bir kaba dizin. Pişirilmiş yufkaların üstüne parçalanmış tavuk etleri ve ceviz serperek servis yapın..
17 Ekim 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder