Biberiyeli Tavuk - Malzemeler - İçindekiler
250 gr kuşbaşı tavuk
4 gr biberiye
1 adet soğan
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Biberiyeli Tavuk - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Soğanı iri iri doğrayın. Bir kapta tavuklarla birlikte karıştırın. Sarımsağı da ince ince kıyıp malzemenin içine ekleyin. Son olarakta biberiye ve yoğurdu da katıp karıştırın. Üzerine kabak kapatıp buzdolabında1 saat kadar bekletin. Çıkarıp yağlı kağıda koyun, paket yapın. Kenarlarını sıkıca kapatın. 200 derecelik fırında yarım saat kadar pişirin..
17 Ekim 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder