17 Ekim 2009 Cumartesi

Tavuk Kavurma

Tavuk Kavurma - Malzemeler - İçindekiler

500 gr tavuk kuşbaşı
1 soğan
1 salçalık kırmızıbiber
5 çarliston biber
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 domates
Tuz, karabiber, kekik


Tavuk Kavurma - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Soğanları ve sarımsakları temizleyip kıyın. Biberleri ince şeritler halinde doğrayın. Domateslerin soyup iri iri doğrayın. Tavuk etlerini tavaya alıp etler suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Zeytinyağı, kıyılmış soğan ve sarımsakları ekleyip soteleyin. Biber, domates, tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın. Kapağı kapalı olarak ara sıra karıştırıp 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder