17 Ekim 2009 Cumartesi

Tavuk Kebabı

Tavuk Kebabı - Malzemeler - İçindekiler

1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım yemek kaşığı salça
2 adet büyük tavuk göğsü
1 kase sarmısaklı yoğurt
Kekik
Kırmızı biber
nanetuz


Tavuk Kebabı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Tavukları kuşbaşı doğrayın. Tavada iyice suyunu çekene kadar kavurun. Kırmızı biber, kekik , tuz dökerek biraz daha kavurun. Servis tabağına tavukları alın üzerine sarmısaklı yoğurdu dökün. Bir tavada erittiğiniz yağa salçayı ilave ederek pişirin. Pişirilen sosu yoğurdun üzerine dökün. Nane serperek servis yapın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder