17 Ekim 2009 Cumartesi

Tavuk Sarma

Tavuk Sarma - Malzemeler - İçindekiler

2 yemek kaşığı tereyağ
1/2 çay bardağı susam
500 gr tavuk göğsü
yarım demet kıyılmış maydanoz
bir tutam tuz
karabiber
kekik
kırmızı biber


Tavuk Sarma - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

İnce kıyılmış maydanozu , tereyağını, baharatları ve susamı karıştırın.Elde ettiğiniz bu harci tavuklar arasinda bölüştürün ve güzelce harcı göğsün içine yayın. Daha sonra göğüsleri rulo şeklinde sarın ve 2 şer santim aralıklarla kesin ve çöp şişlere bu parçaları yerleştirin. İster fırında ister ızgarada pişirin. Sebzeyle veya pilav üstü sıcak servis yapın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder